RVO_01a.jpgRVO_02a.jpgRVO_03a.jpg

KWO

Komité Wielerronde Oostzaan

Bestuur

Het bestuur:

Voorzitter
Peter Visser

Penningmeester
Frank Egthuijsen

Secretaris
Daniël Dil

Bestuursleden
Dirk van der Craats
Gerard Schaft
Gerard Veenhoven

 Na een succesvol jubileumjaar staat de komende ronde alweer op de agenda. Zondag 5 augustus gaan wij hopelijk weer een fantastische wielerdag beleven, met een zeer aantrekkelijk programma. Aan de start staan de volgende klasse; Sportklasse, Elite/Belofte Club/Amateur/Junior-Vrouwen en de Elite /Beloften/Amateurs Heren. Wij hopen u te ontmoeten tijdens deze mooie koers.

Een korte terugblik op het ontstaan en het verleden van onze wielerronde, kunt u terugvinden onder Historie. U vindt hier tevens terugblikken op de in de loop der jaren verreden rondes. Dit historisch overzicht komt in de komende tijd stap voor stap tot stand.

 Een Ronde als deze kan alleen met de hulp van vele vrijwilligers en sponsors verreden worden. De Ronde van Oostzaan kan al jarenlang rekenen op een grote groep sponsors uit Oostzaan en omstreken. Een overzicht hiervan kunt u vinden onder sponsors.

Wilt u alvast meer weten over de komende ronde dan kunt u een kijkje nemen onder Programma. Ook de komende editie belooft weer garant te staan voor een attractieve wielermiddag op ons parkoers in Oostzaan.
Peter Visser,
Voorzitter KWO

Indien u vragen en/of opmerkingen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ons mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .


Design Aart Geesink.nl Joomla! template based on Joomla templates by a4joomla